SuperSole

 

Hva er SuperSole?

SuperSole er dynamiske innleggssåler som tilpasses av fysioterapeuter med spesiell videreutdanning og kompetanse til å gi deg både en grundig undersøkelse av eventuelle feilstillinger av føttene og individuell tilpasning av innleggssåler. SuperSole har mange varianter av innleggssåler som er tilpasset ulike aktiviteter, alt fra toppidrett til daglig bruk. Innleggssålene har ulik tykkelse på støtdempningsmaterialet og variasjon i dynamikken på kjernematerialet. Sålene kommer også med ulik overflate; et avansert mikrofiberstoff som tillater foten å bevege seg i skoen og en annen overflate som egner seg utmerket til friksjonsidretter fordi foten holdes mer fast av sålen i skoen.

Hvem kan bruke SuperSole?

Idrettsutøvere:

Mange skader henger sammen med den måten du belaster føttene dine. Forskning og erfaring har vist at mange av disse skadene kan behandles med øvelser kombinert med dynamiske innleggssåler. Innleggssålene kan korrigere skjevheter i skjelettet som er forårsaket av feil fotstilling.

Gikt- og diabetespasienter:

Bla. muskulære forandringer, neuropati (nedsatt hudsensibilitet) og nedsatt sirkulasjon kan gi sårutvikling på føtter. Trange plassforhold i skoene, trykk fra sko og folder på sokkene kan være en uheldig kombinasjon som kan gi økt risiko for sårutvikling og treg tilhelning. SuperSole har utviklet en spesiell såle for diabetes pasienten – sålen heter ”Care”. Sålen har et utrolig støtdempende materiale som ved siden av å være slitesterkt også har en form for ”hukommelse”. Dette medvirker til at materialet former seg nøyaktig til din fots konturer og gir dermed økt komfort og maksimal avlastning. Ved siden av dette har sålen en ultra tynn og slitesterk overflate som forhindrer at støtabsorberingen forringes. Overflatematerialet hindrer at sokken folder seg og gjør det enkelt å få skoen av og på.